Korkealaatuiset pakkauslaatikot mittatilauksena Porista kaikkialle Suomeen

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kymppilava Oy on pakkaustarvikkeiden valmistuksen ammattilainen yli 25 vuoden kokemuksella. Toimialamme ulottuu Porista muualle Satakunnan alueelle ja koko Suomeen. Käänny puoleemme jos tarvitset laadukkaita pakkauslaatikoita tai pakkauspalveluita. Me kartoitamme kanssasi tarvittavat tuotteet ja palvelut yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi!

Kestävät kuljetuspakkaukset kaikkiin tarkoituksiin

Kuljetuspakkaus on tarkoitettu säilyttämään tavarat vaurioitumattomina sekä varastoinnin että kuljetuksen ajan. Siksi on tärkeää, että kuljetuspakkaus on valmistettu yksilöllisesti kuljetettavan tuotteen mitat, paino sekä muut ominaisuudet huomioiden.
Hyvin suunniteltu ja valmistettu kuljetuspakkaus helpottaa tuotteiden käsittelyä, kuljetusta ja varastointia koko logistisen ketjun ajan. 

Tilaa meiltä kuljetuspakkaukset kaikkiin tarkoituksiin mittatilauksena. Toimitamme sopimuksesta kaikkialle Suomeen!

Puupakkaukset nopeasti ja varmasti

Kymppilava Oy valmistaa vaneri- ja puupakkaukset ammattitaidolla. Lauta- ja vanerilaatikot sekä häkit ja kehikot tehdään mittatilaustyönä, käyttötarkoitukset huomioiden. Tällöin taataan tuotteiden soveltuvuus ja kestävyys juuri niiden tarkoituksenmukaiseen käyttöön.
Meiltä voit tilata kestävät puupakkaukset varastointiin, kuljetukseen tai säilytykseen. Me valmistamme pakkaukset nopeasti ja toimitamme ne tarvittaessa haluamaasi kohteeseen Suomessa. 

Tarjotaksemme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, valmistamme kaikenkokoiset pakkauserät asiakkaan toiveiden mukaan. Voit halutessasi tilata meiltä vaikka vain yhden laatikon! Toimitusaika yksittäisille pienille tuotteille on vuorokausi ja varastokokoja kykenemme toimittamaan tunneissa. Suurissa tilausmäärissä toimitusaika sovitaan tapauskohtaisesti laatikoiden koosta, mallista ja määrästä riippuen.

Pakkaukset teollisuuden eri tarpeisiin

Valmistamme pakkauslaatikoita teollisuuden eri tarpeisiin.
Meiltä saat merivientipakkaukset mittojen mukaan tehtyinä. Tärkeää on varmistaa laatikoiden kestävyys kolhujen ja kosteuden varalta. Ammattilaisemme valmistavat merivientipakkaukset toiveidesi ja käyttötarkoituksen mukaan.
Valmistamme myös putkipakkauskehikot puusta ja vanerista.
Kaikki käyttämämme puutavara täyttää ISPM15-standardin.

Luotettavat pakkauspalvelut

Pakkauslaatikoiden lisäksi tarjoamme monipuolisia pakkauspalveluita Poriin ja muualle Suomeen. Pakkauspalveluihimme kuuluu pakkausten suunnittelu ja valmistus, toimitus ja itse pakkaustyö. Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää saatavilla olevista pakkauspalveluista!