Valmistamme pakkauslaatikoita mittatilauksena!

Kuljetuspakkaus, Puupakkaukset sekä leikkimökit ja puuvajat tilauksesta!

Kuljetuspakkaus on tarkoitettu säilyttämään tavarat vaurioitumattomina sekä varastoinnin että kuljetuksen ajan. Siksi on tärkeää, että kuljetuspakkaus on valmistettu yksilöllisesti kuljetettavan tuotteen mitat, paino sekä muut ominaisuudet huomioiden.

Hyvin suunniteltu ja valmistettu kuljetuspakkaus helpottaa tuotteiden käsittelyä, kuljetusta ja varastointia koko logistisen ketjun ajan. Tilaa meiltä kuljetuspakkaukset kaikkiin tarkoituksiin mittatilauksena. Toimitukset sopimuksesta koko Suomeen!

Puupakkaukset

Valmistamme vaneri- ja puupakkaukset ammattitaidolla. Teemme lauta- ja vanerilaatikot sekä häkit ja kehikot mittatilaustyönä käyttötarkoitukset huomioiden. Tilaa kestävät puupakkaukset varastointiin, kuljetukseen tai säilytykseen, me valmistamme pakkaukset nopeasti ja toimitamme ne tarvittaessa haluamaasi kohteeseen Suomessa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, siksi valmistamme kaiken kokoiset pakkauserät asiakkaan toiveiden mukaan. Voita halutessasi tilata meiltä vaikka vain yhden laatikon.

Toimitusaika yksittäisille pienille tuotteille jopa vuorokausi, varastokokoja toimitukseen tunneissa. Suurissa tilausmäärissä toimitusaika sovitaan tapauskohtaisesti laatikoiden koosta, mallista ja määrästä riippuen.

Kaikki pakkauksiin käytettävä puutavara täyttää ISPM15 standardin.

Vuodesta 2010  lähtien olemme tehneet yhteistyötä Suomen Lions-liitto ry.n ja Sri Lankan Lions-ystävien seuran kanssa.Olemme olleet mukana humanitaarisessa avustustyössä tekemällä heille kuljetuksiin tarvittavia laatikoita Sri Lankaan.

Pakkauspalvelu    

  • Pakkausten suunnittelu ja valmistus
  • Pakkaustyö ja toimitus

Kysy lisää pakkauspalvelustamme!

Leikkimökit ja puuvajat

Valmistamme leikkimökit ja puuvajat yksityisille asiakkaille mittatilauksena. Suunnittelemme leikkimökit asiakkaan toiveiden mukaan ja toimitamme mökin joko kokonaisena tai koottavina elementteinä asiakkaan luokse.

Teemme myös sisustuksen sekä eristyksen leikkimökkeihin asiakkaan toiveiden mukaan. Tilaa nyt laadukkaat ja yksilölliset leikkimökit kotiin kuljetettuna! Soita ja pyydä tarjous!